Pellegrini i Kompany confien en la remuntada

Pellegrini i Kompany confien en la remuntada

“Tenim molta confiança en la remuntada. Si tenim un bon dia la podem aconseguir”, assegura Pellegrini en una entrevista a CityTV Kompany: “Tenim molts jugadors amb capacitat ofensiva. Si tot va bé, podem completar un bon partit”

Com que està sancionat, no ha comparegut aquest dimarts davant dels mitjans de comunicació però el tècnic del Manchester City confia en les possibilitats del seu equip: “Tenim molta confiança en la remuntada. Si tenim un bon dia la podem aconseguir”. “Sortirem pensant que podem guanyar el partit i que podem aconseguir la nostra revenja”, afegeix Pellegrini en una entrevista concedida a CityTV.

L’entrenador xilè destaca la qualitat del Barça però no renuncia a res: “És difícil guanyar al Camp Nou perquè són un bon equip, amb bons jugadors. El camp també és molt gran i els seus aficionats els donaran suport”. “Si marquem aviat potser es posen més nerviosos. Si ells marquen abans, ho tindran més fàcil”, apunta l’exentrenador del Vila-real, Reial Madrid i Màlaga.

Kompany: “Tothom sap el que s’ha de fer”

Vincent Kompany ha atès els periodistes a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou i s’ha expressat en la mateixa línia que el seu tècnic: “Estem molt emocionats. Estem motivats i confiem en poder obtenir un bon resultat”. “Tenim molts jugadors amb capacitat ofensiva. Si tot va bé, podem completar un bon partit”, ha assegurat el defensa del Manchester City.

El central belga ha afirmat que tothom sap el que s’ha de fer i que arriben a la cita amb un objectiu clar: “Som aquí per intentar oferir una nit d’aquelles tan especials”. “Hem de marcar tres gols sí o sí. Si marquem nosaltres el primer gol, la dinàmica canviarà”, ha conclòs Kompany, amb ganes de demostrar la qualitat del conjunt anglès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut