Pellegrini: “Hem de conservar estil i personalitat”

Pellegrini: “Hem de conservar estil i personalitat”

Pel tècnic xilè, és important “ser el mateix equip que juga cada cap de setmana a la Premier” Confirma que Agüero no és entre els convocats, però sí el brasiler Fernandinho, ja recuperat

Manuel Pellegrini ha donat a conèixer quina és una de les claus de l’eliminatòria de vuitens de final entre el Manchester City i el FC Barcelona: la conservació de l’estil. “El més important és poder ser el mateix equip que juga cada cap de setmana a la Premier, amb el mateix estil i personalitat", ha explicat en la roda de premsa d’aquest dilluns. "Veureu l'equip de sempre, potser amb altres noms o sistema, però el mateix estil", ha afegit.El Barça no és només Leo Messi, encara que és el millor jugador del mónSobre els noms, el tècnic xilè ha avançat que Fernandinho és entre els convocats: “Té opcions de jugar, ha treballat sense cap tipus de problema amb el grup". El brasiler, fins ara lesionat, no ha disputat cap partit des del 29 de gener. Fernandinho i Zabaleta, precisament, són els dos jugadors que es troben apercebuts de sanció, mentre que Milner es perdrà l’anada per acumulació de grogues.No jugarem pensant a defensar i sense pensar en el que podem fer amb la pilotaEn canvi, Pellegrini sí que ha confirmat l’absència del ‘Kun’ Agüero per al duel d’aquest dimarts a l’Etihad Stadium: “No està a punt”. En aquest sentit, ha informat que podria arribar per al partit del cap de setmana contra l’Stoke City. D’aquesta manera, l’argentí apunta al Camp Nou.

Sobre el Barça, ha declarat que no només és Messi: “El Barça no és només Leo, encara que és el millor jugador del món. El pots controlar a ell, però se’t poden descosir la resta". I ha afegit: “No jugarem només pensant a defensar i sense pensar en el que podem fer amb la pilota”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut