fcb.portal.reset.password
Pedro, durant la roda de premsa a la Ciutat Esportiva.

Pedro, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Pedro Rodriguez ha comentat a la roda de premsa posterior a l’entrenament d’aquest dijous que l’equip està “convençut” de poder guanyar la Lliga i que “hi ha plantilla i jugadors per fer-ho possible”. El canari, de 27 anys, ha comentat que el fet de dependre d’ell mateix “és una injecció anímica”, però deixa clar que és clau el pròxim partit a Elx: “Si no guanyem diumenge no tindrem cap opció de res. A falta de dos partits tenim una oportunitat i seria imperdonable no aprofitar-la”.

Hem d'estar concentrats per guanyar a Elx i decidir el títol a casa

“Tenim la possibilitat d’aconseguir la Lliga, tenim una altra oportunitat. Ens queden dos partits, ens ho juguem tot i no tenim cap dubte. Anem amb la il·lusió de guanyar, de treure un bon resultat”, ha comentat Pedro, que ha deixat clar que a Elx han d’estar “concentrats i ficats i poder decidir el títol a casa”, davant de la seva afició.

Encara podem fer alguna cosa gran aquesta temporada

Pedro, que, com l’equip, pensava que després de l’empat a casa contra el Getafe no tenia possibilitats de guanyar la Lliga, ha comentat: “Era impensable que hi hagués els resultats que hi ha hagut, per això donàvem la Lliga per perduda. Però ha passat, tots els partits són complicats, i encara podem fer alguna cosa gran”.

Finalment, Pedro ha parlat del seu rendiment aquesta temporada: “De cara al gol he estat encertat, però he jugat menys. Cada temporada és diferent, difícil, i el que vull és aprofitar les oportunitats”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();