Pedro: “Alexis és la principal estrella de Xile”

Pedro: “Alexis és la principal estrella de Xile”

El blaugrana Pedro Rodríguez explica que la selecció espanyola es prendrà el partit de dimecres contra Xile “com una final” El Brasil de Neymar i Alves ja es troba a Fortaleza per preparar el partit d’aquest dimarts contra Mèxic

El partits corresponents a la segona jornada de la fase de grups s’inicien aquest dimarts amb el duel entre la selecció del Brasil de Neymar i Alves contra el combinat de Mèxic (21.00 hores, Telecinco). Dimecres, a més, es disputarà un duel d’alt voltatge entre Espanya i Xile (21.00 hores, Telecinco), dos equips amb representació blaugrana. En aquest enfrontament, el combinat estatal està obligat a guanyar si vol mantenir vives les opcions de ser a vuitens. I d’això n’és conscient Pedro Rodríguez: “Intentarem prendre’ns el partit com una final per aconseguir una victòria”. “Tenim moltes ganes de jugar”.

Pedro ha comparegut aquest dilluns amb roda de premsa i ha dit que Maracanà –l’escenari del partit– , “és un camp mític, amb molta història” i ha assenyalat que "és un camp gran que ens pot anar bé”. La selecció espanyola dels blaugranes Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta i Pedro s’enfrontarà a la Xile d’Alexis. En aquest sentit, el canari ha comentat que “Alexis és la principal estrella de Xile” perquè és qui “assumeix responsabilitat i és un jugador amb protagonisme”.

Neymar i Alves, a punt per la segona cita

La selecció del Brasil, per la seva banda, ja es troba a Fortaleza per preparar el partit d’aquest dimarts contra Mèxic a l’estadi de Castelao, on ambdós equips intentaran aconseguir el segon triomf en el torneig.

L’altre duel de la segona jornada en el grup A enfrontarà dimecres a mitjanit a la selecció de Camerun contra la de Croàcia. Song i els seus companys de Camerun tenen la baixa d’Eto’o i s’han entrenat aquest dilluns per preparar aquest duel entre dos equips que no coneixen la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut