Osasuna – FC Barcelona: Pamplona atura el Barça (0-0)

Osasuna – FC Barcelona: Pamplona atura el Barça (0-0)

La manca d'encert en els metres finals fa que s'escapin els dos primers punts a la Lliga El Barça ha estat molt superior a l'Osasuna, sobretot en un segon temps en què ha perdonat

El FC Barcelona no igualarà el millor inici de la història de la Lliga. L’empat d’aquest dissabte a Pamplona ha impedit que el conjunt del Tata Martino arrenqui la competició amb nou victòries en les nou primeres jornades. Amb tot, la ratxa que ara conclou deixa un balanç més que positiu: 25 punts de 27 possibles i la millor arrencada de la història del Barça.

Només la manca d’encert en els metres finals ha frenat un Barça superior de principi a fi a El Sadar. Sobretot a la segona meitat, en què Neymar Jr i Cesc han pogut decantar la balança a favor d’un equip que ara afronta la primera setmana gran del curs, contra l’AC Milan i el Reial Madrid.

Poca profunditat

L’onze que ha presentat el Tata Martino a Pamplona ha ofert algunes cares noves. Jugaven d’inici Montoya i un Puyol que feia set mesos que estava lesionat, mentre que arrencaven des de la banquera els recuperats Mascherano i Messi. Malgrat aquestes petites modificacions el conjunt blaugrana s’ha sentit còmode des del principi.

La pilota era seva i triangulava amb facilitat fins a la zona de tres quarts. Allà, topava una vegada i una altra amb un Osasuna que reduïa bé espais i impedia al FC Barcelona gaudir de la profunditat necessària per crear ocasions de perill. La millor ocasió culer ha estat per a Bartra, que ha rematat massa alt un servei de córner.

Més ocasions

El FC Barcelona ha millorat a la segona meitat. L’equip de Martino ha afegit una marxa més al seu joc. Neymar Jr liderava l’atac amb conduccions que finalitzaven sovint a les botes de Montoya, profundíssim al carril dret. Les seves arribades, però, mai han trobat rematador. Tampoc Cesc ha tingut l’encert necessari en dues accions força clares en què no ha finalitzat del tot bé.

Entra Messi

L’entrada de Leo Messi, primer, i de Cristian Tello, després, tampoc ha servit per poder guanyar a Pamplona. Tot i la insistència ofensiva, el Barça ha vist com l’Osasuna defensava fins al final amb un ordre absolut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut