fcb.portal.reset.password

Neymar Jr, en acció / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dimarts a la nit es viurà al Camp Nou un dels partits més interessants i atractius de la temporada, amb la disputa del FC Barcelona-Atlètic de Madrid, corresponent a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

A continuació us facilitem la guia de canals de televisió, on podràs seguir el partit en directe, i també els horaris als respectius països. En cas que l’eliminatòria no es pugui veure a la teva zona, sempre pots seguir-lo a través de R@dio Barça (català, castellà i anglès), el lloc web del FC Barcelona o bé mitjançant el Twitter oficial del Club.

Estats Units – 2.45 PM (EST)

Fox Sports
FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 3.45 PM (Brasília)

ESPN Latin America
FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.pt

Sud-Amèrica – Buenos Aires (3.45 PM), Santiago de Xile (3.45 PM), Mèxic DF (12.45 PM)

ESPN Latin America Andina, ESPN Cono Norte, ESPN Play Latin America, ESPN Play Argentina, ESPN HD Latin i ESPN Cono Sur
FC Barcelona: @fcbarcelona_es i www.fcbarcelona.es

Xina – 2.45 AM (Matinada de dimecres) (CST)

CCTV 5 + VIP
FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i www.fcbarcelona.cn

França – 8.45 PM (CET)

beIN Sports 2
FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Índia – 0.15 AM (Matinada de dimecres) (IST)

TEN Sports India, TEN Sports LIVE
FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 01.45 AM (Matinada de dimecres) (WIB)

Next Entertainment, Orange TV Indonesia
FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Japó – 03.45 AM (Matinada de dimecres) (JST)

Sky Perfect TV
FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Rússia – 11.45 PM (MSK)

NTV+ Sport Online, NTV+ Football 2

Espanya – 08.45 PM (CET)

TVE1 / TV3
FC Barcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 10:45 PM (GMT+2)

BeIN Sports
FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com


Tornar a dalt