fcb.portal.reset.password

Molts culers s'han apropat fins al Camp Nou per homenatjar Tito Vilanova / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

L’espai de condolences en memòria de Tito Vilanova, situat a la tribuna principal del Camp Nou, ha registrat, fins a les 17 hores d’aquest dissabte, un total de 9.880 visitants. Des de les 9 del mati, que els socis i aficionats del Barça i del món del futbol han volgut apropar-se a l'Estadi per retre un últim homenatge a l'exentrenador del Barça.

Les primeres mostres de record i afecte a la figura de Tito Vilanova han arribat minuts després de dos quarts de deu del matí, quan els membres del primer equip de futbol, acompanyats pel president Josep Maria Bartomeu i la resta de la Junta Directiva han visitat l'espai de condolences.

Últim homenatge

L’espai també ha rebut nombroses visites de personalitats del món de l’esport, de les institucions i de la societat civil catalana, com el president de la Generalitat, Artur Mas; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; i el president del RCD Espanyol, Joan Collet, entre altres.

L’espai estarà obert fins a les 23 hores i diumenge, en horari de 9 a 15 hores. Dilluns, a les 20 hores a la catedral de Barcelona, es farà la cerimònia religiosa.

Tornar a dalt