fcb.portal.reset.password

Fàbregas, en el partit de la temporada passada. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Us informem que el FC Barcelona ha enviat un correu electrònic a tots els aficionats que van comprar una entrada per al partit de Lliga FCB-Athletic Club, a través de www.fcbarcelona.cat, que inicialment estava fixat que es jugués el 7 de maig. En aquest correu s’indica que arran de la recent eliminació del FC Barcelona a la Lliga de Campions, la Lliga Nacional de Futbol Professional (LFP) ha comunicat avui la seva decisió de modificar la data del partit esmentat, fixant-la per al diumenge dia 20 d’abril a les 21 h.

Atenent a les condicions de compra establertes al web del Club, i considerant l’avís efectuat al mateix canal sobre la provisionalitat de la data d’aquest partit, tots aquells aficionats que ja tinguin l’entrada i que, a conseqüència del canvi de data, els resulti impossible l’assistència al partit, el FC Barcelona ofereix la possibilitat de cancel·lar l’entrada amb la devolució de l’import d’aquesta.

Els aficionats interessats hauran de demanar la devolució a l’adreça electrònica oab@fcbarcelona.cat abans de les 18 h del proper dilluns dia 14 d’abril, fent constar el número de localitzador amb què han fet la compra i el nombre d’entrades.

Per a aquells aficionats que vulguin assistir al partit, l’entrada que tenen actualment seguirà sent vàlida.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();