Neymar s’estrena en una convocatòria

Neymar s’estrena en una convocatòria

El davanter brasiler és la principal novetat en la relació de jugadors que viatjaran dimarts a Gdansk Repeteixen la majoria de Munic i Oslo, excepte Mascherano, mentre que el tècnic Tata Martino i la resta d’internacionals es queden a Barcelona

La tercera llista de convocats de la pretemporada conté la presència per primer cop de Neymar da Silva. El brasiler, que aquest dilluns ha fet el seu primer entrenament amb el Barça, s’uneix a 21 dels expedicionaris que ja van desplaçar-se a Alemanya i a Noruega. No hi serà Mascherano, per decisió tècnica, i Bagnack canvia Quintillà. En total, són 12 del primer equip i 11 del filial els que seran a Polònia.

D’altra banda, el tècnic Tata Martino, així com els altres futbolistes que van disputar la Copa de les Confederacions es queden a Barcelona, on aquest dimarts completaran una doble sessió d’entrenament.

La llista

Aquesta és la convocatòria del Barça per al partit de dimarts al vespre al camp del Lechia Gdansk: Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dos Santos, Messi, Tello, Neymar, Alexis, Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Bagnack, Samper, Ilie, Patric, Dongou, Espinosa i Kiko Femenía.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut