Neymar, primer protagonista del Mundial a les portades de la premsa internacional

Neymar, primer protagonista del Mundial a les portades de la premsa internacional

La gran estrena del davanter blaugrana en el debut de la ‘canarinha’ el converteix en el gran protagonista dels mitjans arreu del món

‘Neymar Superstar’, així de contundent obre en portada el diari ‘L’Équipe’ per definir el paper destacat del davanter blaugrana en la victòria inaugural de la seva selecció davant Croàcia per 3-1. A Itàlia també es rendeixen als peus de l’11 blaugrana amb titulars com ‘Cicle Neymar’ de ‘Tuttosport’ o ‘Més Neymar que Brasil’ de ‘La Gazzetta dello Sport’.

Els diaris esportius catalans també se sumen als elogis. El ‘Mundo Deportivo’ titula amb un gran ‘O’Ney’ (fent un símil amb O’Rei Pelé), ‘Sport’ amb ‘Neymar estelar’, mentre que ‘El 9 Esportiu’ en pàgines interiors destaca que ‘Neymar assumeix els galons’.

També a Anglaterra

‘The Guardian’, en la seva crònica, descriu així l’arribada del primer gol de Neymar: “Aquest era el moment que tots havíem estat esperant, un gol de Neymar, i no ens va decebre. No és només el Brasil qui necessita Neymar per brillar, és el torneig sencer”. Mentre que ‘Daily Express’ resumeix el paper del blaugrana amb un titular prou gràfic: “Neymar dóna la festa per començada”.

I al Brasil

Al Brasil, i com no podia ser d’una altra manera, Neymar ocupa les principals imatges de les portades. En els titulars destaquen la decisió de l’àrbitre en el penal que va provocar el segon gol, i elogien la figura de Neymar juntament amb la del jugador del Chelsea Oscar, autor del tercer gol de la ‘canarinha’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut