Neymar: “La humilitat és el factor principal”

Neymar: “La humilitat és el factor principal”

Al davanter brasiler el sorprèn l’afany dels seus companys al Barça per seguir guanyant Es declara molt feliç en el seu nou club i a la ciutat que l’ha acollit

Neymar Jr repassa, en una entrevista al portal www.fifa.com, com estan sent els seus primers mesos al Barça. Explica que la seva adaptació a l’equip està sent molt positiva. “Vaig tenir molta sort, principalment per haver trobat un gran grup, amb jugadors que em van rebre molt bé. Es tracta de futbolistes que ho han guanyat pràcticament tot a la vida i encara mantenen la mateixa humilitat. És el factor principal que estigui sortint tot bé”, assenyala.

Alhora, l’‘11’ blaugrana admet sentir-se molt còmode a la seva nova casa. “Sóc molt feliç també per estar coneixent coses noves. Em trobo vivint el somni de la meva infància, que era jugar en un club europeu. I a Barcelona, que és un equip tan gran, representa un honor enorme”. I afegeix: M'agrada tot a la ciutat: el clima, la gent... És ben semblant al Brasil, això ajuda molt. Fins i tot tens platja”.

Respecte al noi que tant prometia al Santos pensa que segueix “sent el mateix”, amb més experiència: “Pel fet d'estar en un altre país, en un altre lloc, en un altre ambient... Un va aprenent altres coses, una nova cultura. I això és molt bo”. També ha descobert Leo Messi de ben a prop. Reconeix: “Em va sorprendre molt! Fins i tot com a jugador, no sabia que era tan bo com quan el mirava per televisió”.

D’altra banda, Neymar ha parlat àmpliament al lloc web de la FIFA sobre el proper Mundial que es disputarà al Brasil. El crac barcelonista es manifesta “ansiós per una oportunitat única”.

Consulta l’entrevista sencera a Neymar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut