Neymar Jr: cinc gols en quatre dies

El davanter brasiler ja és el segon màxim golejador de l’equip (10), empatat amb Pedro i més a prop de Messi (14) Cinc dels deu gols del fitxatge del Barça han servit per avançar el seu equip al marcador

Després del hat-trick a la Lliga de Campions, Neymar Jr allarga la seva relació amb el gol. Entre dimecres (Celtic) i aquest dissabte (Vila-real), l’11 del Barça ha acumulat un total de cinc gols, la mateixa xifra que havia assolit en els seus primers 19 partits com a blaugrana.

El brasiler viu el seu millor moment al Barça, després d'haver recuperat l’encert de cara a porteria. L’eficàcia del jove jugador els últims dies fa que se situï com el segon màxim golejador de l’equip, amb deu dianes, només per darrere del lesionat Leo Messi (14) i empatat amb Pedro Rodríguez.

Obrellaunes

En el partit d’aquesta nit, Neymar ha tornat a avançar el seu equip, amb un gol de penal al minut 30. A la segona part, després d’una gran passada d’Alexis, el brasiler ha fet el segon, que deixava el 2-1 definitiu. De fet, dels deu gols que ha sumat aquesta temporada (sis en Lliga, un a la Supercopa i tres a la Lliga de Campions), un total de cinc han servit perquè el FC Barcelona s’avancés al marcador.

Novament, l’11 del Barça ha tornat a marcar de penal. En absència de Messi, aquesta responsabilitat se l’han repartit Iniesta, Cesc i el brasiler, que avui ha repetit després de fer-ho també contra el Celtic. Amb aquesta diana, Neymar Jr acumula 35 gols des dels 11 metres en tota la seva carrera, comptant els partits amb el Barça, el Santos, la selecció absoluta del Brasil i també la sub-17 i la sub-20.