Neymar fa tremolar els rècords del Brasil

Neymar fa tremolar els rècords del Brasil

Amb només 22 anys supera Ronaldinho i Rivaldo com a màxim golejador de la història de la selecció brasilera i se situa sisè a la taula

Neymar Jr va tornar a ser el líder indiscutible del Brasil en el partit que va jugar dilluns la seva selecció a l’estadi Mané Garrinca de Brasília contra el Camerun. El jugador del Barça va ser l’autor de dos grans gols que no només van servir perquè la ‘canarinha’ encarrilés el triomf final que els hi va donar la primera plaça del grup A sinó que també van fer que Neymar s’apropés una mica més als grans mites del futbol brasiler.

L’11 blaugrana no va decebre el dia que el Brasil disputava el seu partit número 100 en una Copa del Món. A continuació repassem algunes de les dades que deixa Neymar del partit davant Camerun.

  • Neymar és l’autor del gol número 100 del Brasil en el Mundial des que va començar la fase de classificació. Va ser en el primer fet en el minut 17 que va arribar després d’una centrada de Luiz Gustavo.
  • Amb quatre gols en aquesta primera fase del Mundial del Brasil, Neymar és el pitxitxi de la competició per davant de Valencia (Equador), Benzema (França), Müller (Alemanya), Van Persie i Robben (Holanda), que n’han marcat tres.
  • Neymar, amb dos doblets (Croàcia i Camerun) iguala Ronaldo i Maradona que en el Mundial de 2002 i 1986, respectivament, també en van fer dos.
  • El jugador del Barça també iguala Ronaldo en un altre registre. Amb quatre gols en els tres primers partits ha marcat els mateixos que va fer l’exjugador blaugrana en el Mundial de França 98.
  • Amb només 22 anys Neymar ja suma 35 gols amb Brasil. Supera Ronaldinho i Rivaldo a la taula de màxims golejadors de la història del Brasil i se situa a la sisena posició. A més es troba a només quatre d’igualar Bebeto.
  • És el jugador més jove del futbol brasiler en arribar als 35 gols amb la seva selecció.
  • Va tornar a ser designat millor jugador del partit, i repeteix reconeixement com va passar en el partit d’inauguració davant de Croàcia.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut