Neymar fa primer de grup el Brasil (1-4)

Amb dos gols, el crac brasiler del Barça ha portat la seva selecció a la primera posició de grup i s'enfrontarà als vuitens de final a la Xile d'Alexis Rakitic, amb Croàcia, diu adéu al Mundial després de perdre contra Mèxic per 1 a 3

Neymar Jr ha tornat a enlluernar amb el Brasil amb una nova actuació del crac brasiler del FC Barcelona que ha conduït la seva selecció a la primera plaça del grup A del Mundial del Brasil. Mentre que en l'altre partit del mateix grup la Croàcia de Rakitic s'ha acomiadat de la cita mundialista després de perdre contra Mèxic, que ha passat com a segona. D'aquesta manera, la 'canarinha' s'enfrontarà ara als vuitens de final amb la selecció de Xile liderada per un altre jugador del Barça, Alexis Sánchez.

Recital de Neymar

Tant Neymar com Dani Alves, els dos representants blaugrana al combinat brasiler, han saltat en l'onze inicial de Scolari. Els brasilers han començat molt forts i Neymar ha disposat de les primers ocasions per obrir el marcador. En el minut 17 el davanter culer ha marcat el primer després d'una bona centrada de Luiz Gustavo. Però el Camerun, sense Song per sanció, ha trobat l'empat en el 27 gràcies a un gol de Matip. En el tram final del primer temps el Brasil ha buscat la reacció i ha desplegat la seva millor versió. És quan Neymar ha fet un golàs (35') després d'iniciar una jugada a l'esquerra i acabar-la amb un xut ja des del centre de l'àrea. I abans del descans els brasilers han pogut fer el tercer després d'una gran acció conjunta en què l''11' del Barça ha deixat detalls de gran qualitat.

En el segon temps el ritme ha anat baixant però, tot i així, el Brasil encara ha marcat dos gols més, a càrrec de Fred i Fernandinho. Neymar ha estat substituït en el 71.

Ratikic posa punt i final al Mundial

En l'altre partit del grup A Mèxic i Croàcia buscaven un lloc per als vuitens de final del Mundial. I la plaça se l'han endut els mexicans, que s'han imposat a la Croàcia de Rakitic, la qual ha tancat la seva participació al Mundial del Brasil després de perdre per 1 a 3. Ha estat en els últims 20 minuts del partit quan han caigut els gols. Mèxic en només 10 minuts ha posat el 3 a 0 en el marcador gràcies a les dianes de Rafa Márquez, Guardado i Chicharito Hernández. Croàcia ha fet el gol de l'honor gràcies a Perisic.