fcb.portal.reset.password

Imatge de la revista de la Lliga de Campions.

La revista oficial de la UEFA Champions League ha parlat amb Neymar Jr. i el brasiler ha explicat què ha significat per a ell arribar al Barça, com va viure l’etapa al Barça de Romário, Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho i també quins són els seus pensaments de present i de futur al club blaugrana. “Era el moment de sortir del Brasil. He escollit jugar per a aquest meravellós club i ells m’han acollit amb els braços oberts”, diu Neymar, que afegeix que va ser emocionant per a ell que el rebessin més de 50.000 persones al Camp Nou el dia de la seva presentació.

Brasilers històrics

Pel que fa als jugadors del Barça històrics d’origen brasiler, Neymar ha parlat concretament de quatre: Romário, Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho. “Ronaldinho va fer història al Barça. El que va fer sobre la gespa va ser fenomenal. Ronaldo va escollir el seu propi camí. Romário i Rivaldo, cadascun, té el seu propi estil. No crec que tots siguin similars. Jo tinc el meu estil també”, diu l’‘11’ del Barça, que afegeix: “Espero aconseguir la mateixa grandesa que aquests jugadors”.

Ronaldinho va fer història al Barça. El que va fer sobre la gespa va ser fenomenal. Ronaldo va escollir el seu propi camí. Romário i Rivaldo, cadascun, té el seu propi estil

Pel que fa a la persona que més l’ha ajudat en aquests inicis, Neymar ha parlat de Dani Alves: “Has de tenir un gran amic al teu costat que t’ajudi amb les coses que necessites aquí. Jo tinc Dani Alves, que és realment important en la meva adaptació, ja sigui al Club o fora d’ell. M’ha ajudat molt a mi i a la meva família”, ha explicat.

Bona adaptació

Pel que fa al seu aterratge a Barcelona, Neymar ha dit que els inicis mai són fàcils. “Sento que és com un somni. Miro a un costat i veig Messi, a l’altre hi veig Xavi. Estic increïblement feliç i honorat però no tinc cap por. M’estic adaptant bé a la pressió i les expectatives generades”, explica el davanter de la ‘canarinha’.

Amb Messi ens podem entendre amb una mirada. Treballem junts i cada cop millor.

“Amb Messi ens podem entendre amb una mirada. Treballem junts i cada cop millor. És el que estem buscant, jugar i treballar per l’equip i això ens farà millors”, diu Neymar, que reconeix que sempre ha vist els partits de la Lliga de Campions. “Sempre havia vist els partits de la Lliga de Campions, els millors jugadors són allà i és un somni jugar-hi. Estic fent realitat un somni”, finalitza Neymar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();