Neymar: “És tot un luxe jugar amb aquests companys”

Neymar: “És tot un luxe jugar amb aquests companys”

El brasiler ha debutat al Camp Nou jugant tota la segona meitat del partit del Trofeu Joan Gamper, que ha acabat amb 8 a 0 contra el Santos Tot i disputar bons minuts, el nou jugador blaugrana no ha pogut marcar: “Espero poder fer-ho ben aviat”

Neymar da Silva Santos Júnior ha debutat aquest divendres al Camp Nou com a jugador del Barça. El brasiler s’ha estrenat a l’Estadi en el tradicional Trofeu Joan Gamper, que en aquesta ocasió ha acabat amb una àmplia golejada blaugrana sobre el Santos (8-0). Els excompanys de Neymar no han pogut aturar el potencial ofensiu del conjunt dirigit per Gerardo ‘Tata’ Martino. “Jugar amb el Barça al Camp Nou ha estat una sensació meravellosa”, ha dit el brasiler.

En el seu debut s’ha vist les cares amb el seu anterior equip, el Santos. Respecte d’aquest fet, Neymar ha reconegut: “Se m’ha fet una mica estrany, però ara defenso els colors del Barça”. L’’11’ blaugrana ha jugat tota la segona meitat i ha anat de menys a més. En el tram final del partit ha tingut bones ocasions per marcar, però no ha tingut la sort de cara. “No he pogut marcar, però espero poder fer-ho ben aviat”, ha declarat després del matx. Per acabar, Neymar ha tornat a mostrar-se molt agraït: “És tot un luxe jugar al costat de grans jugadors com Xavi, Messi o Iniesta”.

Sergi Roberto, mentalitzat per guanyar-se els minuts

El migcampista de Reus ha valorat també l’aportació de Neymar en els primers dies amb l’equip: “És molt humil, a diferència del que molts puguin pensar, i s’està adaptant molt bé al grup”.

El de la Masia, ja com a jugador de ple dret de la primera plantilla, ha completat un gran partit contra el Santos. “Estic aprenent molt entrenant cada dia amb els companys que tinc”, ha comentat després del partit. Tot i reconèixer que “és molt complicat jugar al Barça perquè hi juguen els millors jugadors del món”, ha explicat: “He d’aprofitar les oportunitats que tinc per demostrar al tècnic que puc tenir minuts en aquest equip”. En aquest sentit, ha afegit que “tenir fitxa del primer equip és un somni fet realitat”.

A continuació us oferim les declaracions d’altres jugadors que han participat en la golejada del Trofeu Joan Gamper:

Dani Alves:

- “Hem sortit amb molta intensitat i se’ns ha posat de cara amb els gols”.

- “El resultat d’avui és un senyal que els jugadors s’han cuidat durant les vacances”.

- “Amb aquest esperit podem tornar a fer grans coses”.

- “Tata Martino és un bon entrenador, ens ha inculcat una intensitat que potser havíem perdut una mica en els últims temps”.

- “L’afició es pot il·lusionar amb l’equip perquè la plantilla s’esforça i ho dóna tot”.

Marc Bartra:

- “El Gamper sempre és especial, per la participació de l’afició i perquè puguin veure les novetats de l’equip”.

- “Des del principi hem imposat un ritme molt alt, hem marcat aviat i això ha frenat molt el Santos”.

- “Si estem al nostre nivell i imposem el nostre joc, el rival ho té molt difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut