fcb.portal.reset.password

Els jugadors de camp del millor onze de la Copa Confederacions

Neymar, Dani Alves i Andrés Iniesta formen part del millor equip de la recent Copa Confederacions, segons l’elecció que han fet els usuaris de FIFA.com. El FC Barcelona és, amb molta diferència, el club més representat en aquesta tria, amb tres jugadors.

Tots tres jugadors han tingut un paper molt destacat en la competició que s’ha disputat al Brasil. Neymar, amb 4 gols i el trofeu de MVP de la Confederacions, tenia un lloc fix entre els onze millors, així com Andrés Iniesta, que va ser escollit com el segon millor jugador. El paper de Dani Alves també ha estat fonamental i s’ha convertit en una peça insubstituïble a la banda dreta de la ‘canarinha’.

Tots els integrants

Els onze jugadors que integren el millor equip de la Confederacions són: Julio Cesar (Brasil), Dani Alves (Brasil), Sergio Ramos (Espanya), Thiago Silva (Brasil), David Luiz (Brasil), Andrés Iniesta (Espanya), Andrea Pirlo (Itàlia), Paulinho (Brasil), Neymar (Brasil), Fernando Torres (Espanya) i Fred (Brasil). Pel que fa al millor tècnic, els usuaris de FIFA.com han triat l’entrenador de la ‘seleção’ Felipe Scolari.

Tornar a dalt