Messi i Cesc Fàbregas acaben el partit lesionats

Messi i Cesc Fàbregas acaben el partit lesionats

Els dos jugadors seran sotmesos aquest dilluns a més proves mèdiques per saber l’abast exacte de les lesions

Leo Messi té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra i aquest dilluns se sotmetrà a més proves mèdiques per tal de conèixer l’abast exacte. L’argentí ha hagut d’abandonar el terreny de joc en el minut 21 i en el seu lloc ha entrat Andrés Iniesta.

L’última lesió del jugador argentí és de finals del mes de setembre, quan en el camp de l’Almeria va patir una lesió fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta. Una lesió que el va obligar a perdre’s dos partits del Barça, el de Lliga de Campions contra el Celtic, i el de Lliga amb el Valladolid. Abans, a la segona jornada de la Lliga davant el Màlaga, Tata Martino va deixar Messi fora de la llista de convocats per precaució. Pocs dies abans, a l’anada de la Supercopa d’Espanya, el ‘10’ va patir hematoma intramuscular postcontusional al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

Cesc, amb molèsties al lligament del genoll

Cesc Fàbregas és l'altre blaugrana que ha finalitzat el partit contra el Betis tocat. El jugador, que ha estat substituït després de marcar el seu segon gol de la nit, pateix unes molèsties al lligament lateral intern del genoll dret. Com en el cas de Messi, el d'Arenys se sotmetrà aquest dilluns a més proves mèdiques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut