Messi, sis gols en tres partits

Messi, sis gols en tres partits

El ’10’ del Barça és el Pitxitxi de la Lliga, i amb el d’aquest dissabte ja ha marcat 16 gols en els 16 partits que ha disputat contra equips entrenats per Unai Emery

El Barça-Sevilla d’aquest dissabte ens deixa algunes dades curioses que repassem a continuació, començant per un nom propi, el de Leo Messi:

- Messi és el Pitxitxi de la Lliga després de marcar sis gols en tres partits. En va fer dos contra el Llevant, tres a València i el d’aquest dissabte a l’Estadi davant el Sevilla.

- El davanter argentí del Barça ja ha marcat 16 gols en els 16 partits que ha disputat contra equips entrenats per Unai Emery.

- Els equips contra els quals Messi ha marcat més gols són: Atlètic de Madrid (20), Madrid (18), Osasuna (16), Sevilla (16), Saragossa (14), València (14) i Athletic Club (13).

- Neymar ha repartit dues assistències de gol a la Lliga i totes dues les ha finalitzades Messi.

- Alves va marcar el primer gol de cap del Barça en aquesta Lliga. Feia més de quatre anys que el lateral brasiler no feia un gol de cap a la Lliga. L’últim va ser contra el Màlaga, el 22 de març de 2009.

- El gol d’Alves és el 3.500 del Barça com a local a la Lliga. El segueixen el Madrid, amb 3.471, i l’Athletic, amb 2.909.

- Feia dos anys que no es veia un gol del Barça a la Lliga generat per dos defenses. L’últim va ser un gol de Bartra a passada de Dani Alves.

- El Barça acumula una ratxa de 17 victòries consecutives al Camp Nou en partits de Lliga. La millor ratxa és del 1960 (39), i la segona, del 1974 (21).

- Martino és el cinquè entrenador del FC Barcelona que debuta amb quatre victòries a la Lliga. Fins ara només ho havien aconseguit Brocic (1960), Venables (1984), Van Gaal (1997) i Vilanova (2012).

- El Barça és el segon equip que comença amb quatre triomfs dues Lligues seguides. El primer va ser el Madrid, els anys 1961 i 1962.

- El Barça va tornar a tenir la possessió de la pilota (63%), i va rematar un total de 19 vegades, 10 de les quals entre els tres pals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut