Messi, primer jugador que aconsegueix quatre hat-tricks a la Champions

Messi, primer jugador que aconsegueix quatre hat-tricks a la Champions

Supera Mario Gómez i Filipo Inzaghi, jugadors que havien aconseguit un triplet de gols en tres partits cadascú L'argentí ja suma 62 gols en la màxima competició europea i cada dia s'acosta més al rècord absolut de Raúl (71)

Amb els tres gols que ha aconseguit contra l'Ajax, Leo Messi es converteix en el primer jugador que marca quatre 'hat-tricks' en tota la història de la Champions. Amb aquesta nova gesta, el '10' del Barça supera jugadors com Mario Gómez, que en va aconseguir tres amb el Bayern de Munic, i Filipo Inzaghi, amb el Milan i la Juventus.

Ha estat la quarta vegada que Leo Messi es dirigeix al vestidor, després d'un partit de Champions, amb la pilota sota el braç que serveix com a premi simbòlic després d'aconseguir tres gols. Una fita que ningú abans havia aconseguit en la màxima competició europea.

El jugador de Rosario, que ha disputat els 90 minuts, ha tingut sis oportunitats de gol, quatre de les quals han estat entre els tres pals. Ha patit dues faltes i ha recorregut un total de 8.647 metres, segons les dades de la UEFA.

Més a prop de Raúl

A més, amb les tres dianes d'avui, Messi arriba als 62 gols a la Lliga de Campions, des que debutés el 7 de desembre del 2004 a Donetsk. Ja és el segon màxim golejador en tota la història d'aquesta competició, retallant distàncies amb Raúl González (71).

A mesura que avançava el partit ens hem adaptat millor al que sabem ferDesprés del partit, el crac argentí ha recordat la importància de "començar guanyant" a la primera fase de la màxima competició europea. Ha reconegut que la primera part del partit no ha estat bona, però "a mesura que avançava el partit ens hem adaptat millor al que sabem fer".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut