fcb.portal.reset.password
Leo Messi, a 'El Marcador' de Barça TV.

Leo Messi, a 'El Marcador' de Barça TV. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Leo Messi, l’heroi indiscutible de la golejada per 7-0 sobre l’Osasuna, ha visitat el plató d’‘El Marcador’ de Barça TV després de batre el rècord golejador de Paulino Alcántara. L’argentí ha fet gala de la seva habitual modèstia per comentar-ho: “L’important és que l’equip segueixi fent història. Aquest grup ve guanyant-ho tot i es mereix seguir fent coses importants”. Messi ha reconegut que “sabia que estava a prop” de la marca d’Alcántara que l’honora “poder entrar a la història d’un club tan gran”.

Rearmats de confiança

El ‘10’ blaugrana s’ha mostrat “content” per l’actuació que ha completat l’equip: “Després d’un bon partit contra el City havíem de tornar a fer les coses bé en Lliga i per sort ha sortit perfecte”. Afegia que aquests dos últims compromisos “serveixen per agafar confiança”: “Després de Valladolid vam rebre crítiques dures. Vam ser els primers a saber que no havíem fet les coses bé i que havíem de guanyar-ho tot si volíem la Lliga i tot el que juguem”.

El següent repte serà al Santiago Bernabéu, en un duel decisiu per al campionat. “Esperem veure una versió bona i treure un resultat positiu per seguir posats en la Lliga”, indicava. Segons ell, “és una oportunitat única per acostar-nos al Madrid. És molt complicat, perquè juguem de visitants i contra un gran equip, però ho intentarem”.

Tornar a dalt