fcb.portal.reset.password
Leo Messi

Leo Messi, al programa 'El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Leo Messi va ser dimecres el gran protagonista del partit contra el Getafe i posteriorment ho va ser a Barça TV, en què va ser el jugador convidat al programa ‘El Marcador’. Allà el crac argentí va valorar el seu retorn, va explicar les seves sensacions durant aquests mesos que ha estat lluny de l’equip i va parlar del seu futur. Sobre aquest últim punt el ‘10’ del Barça ho té clar: “Les meves ganes són les de retirar-me aquí. Mentre la gent em vulgui vull jugar tota la meva carrera al FC Barcelona”.Les meves ganes són les de retirar-me aquí. Vull jugar tota la meva carrera al FC Barcelona, mentre la gent em vulgui

Si una cosa desitjava Messi era la de tornar a jugar. “El que volia era tornar al camp i jugar. En tenia moltes ganes”, comentava el jugador. I és que per a ell aquests dos mesos lesionat se li han fet molt durs. “La il·lusió mai marxa però és cert que aquests mesos que he estat fora han estat durs”. El que sobretot ha destacat Messi és que ve “descansat mentalment”. I és que aquest temps a l’Argentina li ha anat molt bé per desconnectar. “Vinc molt feliç, amb molta il·lusió i moltes ganes d’aconseguir coses”, reiterava. A més, afegia: “Vinc a aportar i ajudar perquè puguem aconseguir els objectius. Vénen mesos molt durs però lluitarem com sempre es fa en aquest club”. Vinc a aportar i ajudar perquè puguem aconseguir els objectius. Vénen mesos molt durs però lluitarem com sempre es fa en aquest club

Messi explicava que des d’abans de la lesió que es va fer la temporada passada contra el PSG ja jugava amb molèsties. “Abans m’havia acostumat a jugar amb dolor i avui, més enllà dels gols, m’he trobat molt bé físicament. He jugat sense dolor”. El cert és que el davanter confirmava que un cop la lesió estava curada va treballar l’aspecte físic per poder jugar sense dolors i sentir-se bé al camp.

El jugador destacava també la bona feina de l’equip durant la seva absència: “La plantilla demostra que és gran i que ningú és imprescindible. Jugui qui jugui ho fa perfectament. És una plantilla que respon”.

Finalment, confirmava que dilluns que ve estarà a Zuric a la gala de la Pilota d’Or. “És un reconeixement molt bonic pel que significa però si no es guanya no passa res”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();