Messi: “Cal aprofitar el moment i no deixar-lo escapar”

Messi: “Cal aprofitar el moment i no deixar-lo escapar”

El crac argentí reconeix que la situació de l’equip a la Lliga “és millor que fa unes setmanes”

Leo Messi és conscient de la nova oportunitat que se li ha presentat al FC Barcelona a la Lliga. L’ensopegada del Madrid a Valladolid torna a deixar el títol en mans dels culers, que s’apuntarien la seva cinquena Lliga en sis anys si guanyen els dos partits contra l’Elx i l’Atlètic de Madrid. “Cal aprofitar el moment i no deixar-lo escapar”, ha reconegut en un acte de la seva Fundació celebrat aquest dijous.Es veu la possibilitat de tenir opcions a la Lliga i de dependre de nosaltres mateixos“Estem millor que fa unes setmanes. Es veu la possibilitat de tenir opcions a la Lliga i de dependre de nosaltres mateixos”, ha afirmat, sabedor que la Lliga és un títol “molt important” un cop fallida la consecució de Copa i Champions.

 El ‘10’ també s’ha referit a algunes informacions publicades durant els últims mesos. “Han sortit moltíssimes coses durant l’any. Han sortit moltes barbaritats, gairebé totes mentida. Jo estic bé", ha assegurat.

Cal recordar que Leo Messi duu 28 gols a la Lliga i que encara segueix viu en la lluita pel Pitxitxi. De moment, Cristiano Ronaldo encapçala la classificació amb 31 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut