fcb.portal.reset.password

Messi, abans de la roda de premsa a Kuala Lumpur / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Un dia després que Neymar s'estrenés com a golejador del Barça i que compartís titularitat amb Messi, el jugador argentí ha insistit, tal com ja va dir a Barcelona, que la relació entre els dos jugadors és molt bona.

"Ens portem molt bé fora del camp i a dins ens estem coneixent. Hem jugat molt poc junts. Ens donarà moltes alegries al Club, a nosaltres i a la gent", ha assegurat el crac de Rosario. Sobre la suposada incompatibilitat que pogués haver-hi entre ells, ha dit: "És una cosa que va sortir de la premsa o no sé on. No hi ha cap problema amb nosaltres".

Després de demostrar al camp que la seva lesió està totalment oblidada (ja és el Pitxitxi de la pretemporada amb cinc dianes), Messi ha dit amb humilitat: "Començo com cada any. Amb la mateixa il·lusió de sempre". "Després de la lesió del final de temporada, vaig fer una mica més de treball que els altres i em trobo bé", ha afegit.

Les exigències de Tata Martino

Sens dubte, la principal novetat d'aquesta pretemporada és la presència d'un entrenador nou, Tata Martino, que demana el següent, segons ha explicat Messi: "Ens diu que recuperem el que vam ser els anys anteriors"; i els demana que millorin la pressió i intentin recuperar la pilota al més aviat possible. De totes maneres, va aclarir que encara és massa aviat per treure conclusions: "Portem poc temps treballant amb el Tata. El temps que portem amb això funciona molt bé, però encara ens estem coneixent una mica perquè la seva arribada és molt recent."

Després d'aquests primers dies de treball, ha comentat que l'equip està treballant amb intensitat: "Ens prenem els partits amb molta serietat, perquè ens va bé per agafar ritme. Estem tenint una bona preparació i arribarem bé als primers partits."

El Mundial de Brasil

Preguntat sobre com pot condicionar la disputa del Mundial el seu paper amb el Barça, Messi ha recordat que la cita del Brasil queda encara molt lluny: "Queda un any per endavant i encara hi ha moltes coses importants per jugar aquí amb el FC Barcelona, com per pensar més enllà". Amb el FC Barcelona l'objectiu d'aquesta temporada és el de sempre: "Tractar d'aconseguir tots els títols en què es competeix."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();