fcb.portal.reset.password

Iniesta ha reconegut que l'equip estava anímicament tocat / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El central argentí Javier Mascherano ha comparegut en zona mixta després de la remuntada del Barça contra el Vila-real i ha reconegut que avui era un dia complicat i que l’equip està dolgut: “Cadascú de nosaltres està com pot, és tot molt recent, i l'única cosa que podem fer és estar al costat de la seva família i intentar que el seu dolor el comparteixin amb nosaltres”.

El blaugrana ha recordat els bons moments que va passar al costat de Tito Vilanova: “El Tito sempre em va tractar fenomenalment bé, i sempre que guanyàvem un títol recordo que l’abraçava per agrair-li la possibilitat de poder viure això”. I l’ha posat com a exemple del que ha de fer l’equip en aquest tram final de temporada: “El que hem de fer és lluitar fins al final com va fer el Tito, ens quedem amb la seva lluita”. “Sabíem que la seva lluita era molt difícil, però un mai s’imagina què passarà, fins que passa”, s’ha sincerat Mascherano.

A continuació oferim les declaracions d’altres protagonistes del partit en zona mixta:

Iniesta

“El partit que estàvem fent no era dolent, teníem el control i ocasions de gol, però el seu gol abans del descans ens ha deixat tocats i el segon encara més. Però hem lluitat fins al final, que és el que havíem de fer i finalment hem aconseguit la victòria”.

“Si aquest equip guanya i fa les coses bé, és que juga bé a futbol, hem aconseguit capgirar un partit molt difícil”.

“Tenim una petita esperança de poder guanyar la Lliga, però no depèn de nosaltres. Tenim clar que nosaltres no podem fallar, i si els altres tampoc ho fan doncs haurem de felicitar el campió”.

“La mort del Tito ens ha afectat molt, el coneixíem des de fa molt temps, amb ell vam aconseguir la Lliga dels 100 punts, però ens quedem amb l’exemple que ens va donar com a persona”.

Bartra

“Gracies al Tito vaig poder tenir fitxa del primer equip, era una persona de la casa i molt del Barça”.

“No era un partit fàcil d'afrontar, el fet que marxi una persona tan propera és complicat, però hem lluitat fins al final i hem aixecat un partit difícil”.

“Abans de començar el partit, el Tata ens ha dit que prenguéssim exemple del Tito i així ho hem fet, hem estat ambiciosos i no hem tirat la tovallola”.

“Hem de tenir la consciència tranquil·la que hem fet les coses bé en aquest tram final de temporada”.

“No és gens fàcil venir amb l’estat anímic que veníem, però la lliçó que ens va deixar el Tito ens l’hem après i li podem dedicar això”.

“Fins que no s’acaba, res està perdut, hem donat un cop de puny sobre la taula i hem demostrat que anem per aquesta Lliga”.

Xavi

"És un dels dies més difícils per jugar. El cos estava malament. Hem perdut un referent del barcelonisme. Sempre serà un exemple".

"Hem tirat d'orgull i de casta per poder guanyar. L'hi dediquem al Tito".

Tornar a dalt