fcb.portal.reset.password

Gerardo Martino, durant l'entrenament / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Gerardo Martino només pensa en el Betis. L’eliminatòria de Champions amb l’Atlètic de Madrid queda aparcada, almenys, fins diumenge. “Tota la nostra atenció està posada en el Betis. És el partit més important i el que ens ha de permetre seguir amb vida a la Lliga”, ha declarat el tècnic blaugrana.

No es refia gens de la situació d’un Betis que va cuer a la Lliga. De fet, aquest factor és el que converteix els andalusos en un conjunt realment perillós: “No hem de fiar-nos del Betis. Té futbolistes que juguen molt bé, amb cor i coratge, que lluitaran fins a l’últim moment. Hem d’entendre que ens trobarem un equip ferit que intentarà recuperar-se contra nosaltres”.Hem d’entendre que ens trobarem un equip ferit que intentarà recuperar-se contra nosaltresPer a l’entrenador no hi ha excuses que valguin. Ni contra el Betis ni en cap dels partits que queden fins a final de temporada. “No hi ha cap excusa possible ni vàlida. Ni les lesions ni els problemes extrafutbolístics. Si guanyem haurem fet una bona temporada i si no guanyem no haurem fet una bona temporada. Som els primers que no volem excuses i acceptem la situació tal com és”, ha assegurat.

Sobre Piqué, ha reconegut que mai “es preveu una situació com una fissura de pelvis”, però s’ha congratulat de tenir reforços de “gran nivell a la plantilla”. En aquest sentit, ha repetit: “No sóc gaire partidari dels experiments” a l’eix de la defensa, dues posicions que semblen tenir propietari si Carles Puyol no acaba de recuperar-se. “De moment hem convocat Puyol, però fins dissabte no resoldrem si és a la llista o no”, ha afegit.No hi ha cap excusa possible ni vàlida. Ni les lesions ni els problemes extrafutbolísticsMartino també s’ha referit a la sanció imposada per la FIFA. “Deixem que els encarregats de resoldre aquest tema el resolguin. Queda molt per fer i molt per dir. Estem donant per fet una cosa que potser no passa”, ha explicat, en relació amb la possibilitat de no poder realitzar fitxatges fins al juny del 2015.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();