fcb.portal.reset.password
Gerardo Martino, al túnel de vestidors de l'Amsterdam Arena

Gerardo Martino dirigint-se a la sala de premsa de l'Amsterdam Arena / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comparegut aquest dilluns a la sala de premsa de l’Amsterdam Arena per parlar del partit que el Barça disputarà dimarts contra l’Ajax que correspon a la cinquena jornada de la Lliga de Campions. El Tata ha comentat que l’equip, al qual li val l’empat per ser primer de grup, només pensa a sumar els tres punts: “No pensem en una altra cosa que no sigui guanyar”, ha dit el tècnic blaugrana, que ha afegit que Patric és una opció per a l’equip: “O algun central jugarà de lateral o Patric sortirà d'inici. Aquestes són les opcions per al lateral”.

Tenim un compromís amb l’estètica al qual ens hem d’apropar. No només ens serveixen els resultats favorablesTot i els grans resultats de l’equip, Martino és conscient que el Barça encara pot jugar millor. I així ho creu: “Nosaltres tenim un compromís amb l’estètica al qual ens hem d’apropar. No només ens serveixen els resultats favorables. Hem de seguir guanyant i recórrer a totes les nostres possibilitats per fer un joc encara més convincent i apropar-nos a l’excel·lència del Club”, ha declarat el preparador de Rosario, que ha afirmat que “sempre el pròxim partit és el més important, mai pots pensar més enllà”.

Un equip ben treballat

Pel que fa al rival, l’Ajax d’Amsterdam de Frank de Boer, Martino ha parlat de la bona feina que també fa l’equip holandès en les categories inferiors: “Sempre he considerat l'Ajax un molt bon equip, que sempre ha treballat molt bé el seu planter”, diu Martino. “Sé que ens enfrontem a un rival difícil -ha afegit- i que pot ocupar la segona plaça del grup”.

Pel que fa al model, Martino ha explicat com veu ell la relació Ajax-Barça: “Veient les fotografies antigues de l’Ajax recordes els responsables de la forma de jugar del Barça. Són dos Clubs que estan molt connectats i l’escola de l’Ajax ha tingut molta incidència en el Barça actual”, ha reflexionat el tècnic.

Sense el millor

Qüestionat per la baixa de Messi i què suposa no tenir-lo, Martino ha dit que “no tenir Leo Messi és una dificultat". "Si fos el rival del Barça -ha continuat-, que no jugui és un benefici. Per sort, la riquesa del planter del Barça i dels jugadors que poden jugar no ens permet posar excuses. El Barça ha de reconèixer els que no hi són i la millor manera és fer un bon partit”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();