fcb.portal.reset.password

Martino, durant el partit contra el Llevant FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comentat en la roda de premsa posterior a l’empat contra el Llevant (1-1) que el Barça ha jugat “per guanyar i molt bé” i que el resultat “no és el que hem vingut a buscar i el que mereixíem”. El tècnic argentí també ha comentat que “hem estat desafortunats en la definició” i ha afegit que en el que resta de temporada “hi haurà moltes sorpreses. Crec que en les 18 jornades de la segona volta n’hi haurà”.

Pel que fa al Llevant, Martino ha dit que és “un equip molt millorat des de l’inici de temporada”, però que el Barça, per guanyar, ho ha intentat tot. “No hi ha molt per on buscar. Ho hem intentat i ho hem fet bé. Per fora, per dins, intentant definir. A banda de nosaltres el seu porter ho ha fet molt bé”.

Finalment, Martino ha comentat que “ens anem tristos perquè no hem pogut guanyar. No hem retrocedit en el nostre joc. Sabem que aquest tipus de partit el guanyarem 9 de cada 10 vegades”. El pròxim compromís del Barça també serà contra el Llevant, en Copa del Rei, el dimecres 22 a les 22 hores.

Tornar a dalt