fcb.portal.reset.password

Mascherano, durant un entrenament / FOTO: ARXIU FCB

Tata Martino s'ha mostrat consternat per la tragèdia ocorreguda a Rosario per l'ensorrament d'un edifici que, de moment, ha costat la vida a 12 persones; i encara hi ha 15 desapareguts. El tècnic, així com els jugadors argentins Leo Messi i Javier Mascherano, van conèixer la notícia a primera hora de Bangkok, abans de l'entrenament matinal.

"Em va arribar la informació aquí a Bangkok i m'he quedat commocionat", ha explicat el tècnic a l'hotel on s'allotja l'equip. "Des d’aquí, vull enviar un sentit condol per les víctimes i al mateix temps vull expressar la meva solidaritat i el suport afectiu als seus familiars i amics", va afirmar el tècnic sobre el tràgic succés que sacseja Rosario. Cal recordar que Tata Martino va viure a la seva ciutat natal fins a la incorporació al FC Barcelona.

Els jugadors s'expressen a través de les xarxes socials

La tràgica notícia també va causar tristesa a la plantilla, especialment entre els tècnics i els dos jugadors argentins. Leo Messi va ser el primer a expressar el seu dolor. Per mitjà de la pàgina de Facebook de la seva fundació, va lamentar la pèrdua de vides humanes que aquesta desgràcia va causar a la seva ciutat natal i va oferir tota la seva ajuda:Posteriorment va ser Javier Mascherano qui, a través de Twitter, també va mostrar el seu dolor:

Tornar a dalt