fcb.portal.reset.password

Tata Martino, a Tailàndia. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El segon compromís de Tata Martino a la banqueta del Barça s’ha saldat amb una nova golejada blaugrana. En finalitzar l’1-7 de Tailàndia, l’entrenador reconeixia sensacions similars a les del 8-0 al Santos: “Insisteixo el que vaig dir l’altre dia; hem pressionat bé, hem tingut la pilota i hem atacat ràpid”. I afegia: “No ens acomodem al rival, hem tingut ambició de guanyar el partit”. Segons ell, “deixant de banda la valorització del contrari, està clar que l’equip té gana”.

Manejar variables per no ser previsibles

En aquest dos darrers compromisos, el Barça ha començat a mostrar variants tàctiques. S’hi referia així Tata: “Manejar variables és la millor forma de no ser previsibles”. Un altre dels aspectes que intenta inculcar és el de preservar la intensitat en el joc. En aquest cas, degut a les altes temperatures, era més complicat. “A la mitja part he demanat que sostinguessin la intensitat fins on poguessin i en els últims minuts amb un home menys, sense Pedro, ha estat més difícil”, assenyalava l’argentí.

D’altra banda, Martino ha comentat la primera coincidència de Messi i Neymar a l’onze titular i de la bona entesa que manifesten. “Sempre he pensat que són jugadors que es complementarien molt bé. Un per la banda i l’altre centrat. Se senten a gust, salta a la vista”, indicava.

Dol per Rosario

En la compareixença posterior al matx contra la selecció tailandesa, Tata Martino ha tornat a expressar la seva consternació per l’explosió a Rosario que ha causat múltiples víctimes: “Aprofito per enviar una salutació molt gran a tota la gent de Rosario, hem estat tota la matinada seguint els successos. Només em queda enviar el condol a les víctimes i a les famílies”.

Tornar a dalt