fcb.portal.reset.password

Martino, a Celtic Park. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

L’entrenador Gerardo ‘Tata’ Martino s’ha mostrat satisfet per l’actuació dels seus homes a Celtic Park, on han guanyat per 0-1. Ho tenia clar: “Ha estat un partit bastant complet, hem jugat amb molt regularitat. Excepte l’aturada de Valdés (min 72) gairebé no hem passat problemes”. Parlava en la mateixa línia que Cesc Fàbregas: “Per les característiques del rival, per ser Champions, coincideixo amb ell en què ha estat el partit més complet de la temporada”.

Per les característiques del rival, per ser Champions, coincideixo amb Cesc en què ha estat el partit més complet de la temporada

Així ho ha vist Martino: “Ells han tingut molt present el partit de l’any passat i han intentat fer el mateix. Nosaltres hem tingut la possessió i l’hem fet circular bé. L’únic, que no podíem entrar amb claredat. Amb el gol de Cesc han aparegut les opcions”. Al tècnic blaugrana li ha agradat com l’equip ha exposat les seves variants en el joc. “Qualsevol equip amb una postura defensiva passa més dificultats quan el rival alterna les maneres d’atacar”, declarava.

Dos colossos

El Barça ha completat un bon partit a nivell col·lectiu. Això no treu que hi hagi jugadors que hagin brillat amb llum pròpia. És el cas de Marc Bartra, a qui Tata Martino no s’ha estat d’elogiar: “Ha fet un partit impecable. Ha jugat contra el jugador més desequilibrant (Samaras) i ho ha fet molt bé”. Tampoc no li ha passat desapercebut el recital de Neymar, encara que, al tècnic no li “feia falta el partit d’avui per saber la classe de jugador que és”. Respecte a l’expulsió de Brown, ha afirmat que la jugada li havia quedat massa lluny per valorar-la.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();