fcb.portal.reset.password

Martino i Zubizarreta. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

En la roda de premsa de Tata Martino prèvia al partit del Barça contra el Màlaga, el futbol ha compartit els focus amb la dimissió del president Sandro Rosell. Acompanyat del director esportiu Andoni Zubizarreta, el tècnic argentí s’ha mostrat agraït a Rosell i, alhora, molt pendent del fet que el que ha succeït no afecti el rendiment del grup.

Així va viure els últims esdeveniments: “Era un moment de centrar-me en allò futbolístic, que la plantilla segueixi bé d’ànims i no decaigui. He intentat aïllar-me una mica i centrar-me en els jugadors. Nosaltres hem de donar resposta des del cantó futbolístic”. Martino ha explicat que ha parlat amb el ja expresident i que considera que “no és una bona notícia” la dimissió.

Alhora, ha manifestat que se sent igual de confortable amb el nou màxim dirigent, Josep Maria Bartomeu. “No em sento més dèbil. Amb el nou president i amb Zubizarreta són les persones que més he parlat des que sóc aquí”, indicava.

En aquest sentit, té la fe que aquest assumpte no afecti l’equip. Comentava: "Noto bé el vestidor, gaudeixen de jugar en aquest club, volen guanyar, jugar bé, respectar un estil i intentar guanyar". I en el cas concret de Neymar, ha apuntat: “L’he vist sempre de la mateixa manera. No tinc cap dubte que això no l’afectarà en la seva tornada i en el seu futbol”.

Toca el Màlaga

Centrant-se en l’aspecte purament futbolístic, Martino visualitzava així el duel de diumenge davant del Màlaga al Camp Nou: “Serà un partit amb molt de protagonisme, amb el Màlaga al darrere, esperant a sortir a la contra. Ens hem de centrar en les primeres ocasions de gol”. L’entrenador blaugrana creu que els seus homes es podran aïllar del que ha envoltat el matx. Segons ell, “mentre estiguem al davant de la Lliga, en l’únic que ens hem de centrar és a guanyar el partit”.

D’altra banda, Tata Martino ha parlat de dos noms propis del vestidor. Deia d’Iniesta (baixa contra el Màlaga): “No és una gran preocupació. Ens hem pres uns dies per veure com evoluciona. No és una cosa que comportarà gaire temps”. De la tornada d’Afellay indicava: “L’hem vist molt bé aquesta setmana i ens ha semblat un bon moment de comptar amb ell”.

Tornar a dalt