fcb.portal.reset.password

Martino, entrant a la sala de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Gerardo Martino espera un Llevant semblant al de diumenge. “És cert que ha fet una convocatòria força diferent a la de l’altre dia, amb cinc futbolistes que no hi seran, però esperem el mateix que l’altre dia”, ha declarat en la seva primera resposta de la roda de premsa celebrada aquest dimarts a la Ciutat Esportiva. El tècnic ha reconegut també haver parlat amb els jugadors per “veure de quina manera podem trencar la seva defensa i fer-los mal”.Iniesta segueix fent treballs diferenciats. He pensat que potser li faltava una mica més per ser consideratEn aquest sentit, el tècnic ha insistit en què l’equip va crear prou ocasions com per guanyar el matx. “En el primer temps ens va costar més aprofundir, però en el segon temps els hi vam fer mal. Normalment aprofitem les ocasions que vam tenir l’altre dia”, ha afirmat.

Martino ha estat preguntat repetidament per l’estat de forma d’Andrés Iniesta. “Ell segueix fent treballs diferenciats de la resta. En aquesta oportunitat no l’he vist bé en els últims entrenaments i he pensat que potser li faltava una mica més per ser considerat. Estem en una etapa massa decisiva i no vull córrer el risc de què pateixi una lesió més greu”, ha explicat.No canviarem la forma de marcar els córners. Tractarem de ser el més sòlids possibleEl tècnic també ha comentat les accions a pilota aturada, jugades que han costat alguns gols als culers aquest curs. L’últim, el de Vyntra. “Té a veure amb l’alçada perquè tenim una talla baixa, però no canviarem la forma de marcar els córners. Tractarem de ser el més sòlids possible”, ha assegurat.

Sobre les accions d’estratègia en la faceta ofensiva, Martino creu que seria un error dedicar-los més esforços a elles que al joc: “Hem d’apostar molt més al joc que a l’estratègia. Si pensem que tindrem més opcions de guanyar un partit per estratègia que per joc crec que tindríem menys oportunitats”.

Tornar a dalt