fcb.portal.reset.password
Martino, a la roda de premsa.

Martino, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El Barça, frec a frec al liderat de la Lliga amb l’Atlètic de Madrid, tanca el 2013 aquest diumenge al camp del Getafe. És un matx amb connotacions psicològiques, tal com ha admès l’entrenador Gerardo ‘Tata’ Martino en roda de premsa: “És molt important acabar l’any no només primers, sinó amb una actuació sòlida”. També donava una alta transcendència al matx “per l’aspecte anímic abans de festes”.

Setmana moguda

Martino ha preferit passar molt per sobre dels temes extrafutbolístics que han envoltat el Club els últims dies. “Em preocupa com juga l’equip, no acostumo a distreure’m amb qüestions que no afecten la parcel·la esportiva”, explicava. I afegia: “Com va dir Víctor (Valdés), hem de ser sòlids per dins i fer poc cas del que vingui de fora”.

Això sí, l’entrenador argentí ha comentat les informacions aparegudes sobre el seu futur lluny del Barça la temporada que ve. “Estic molt a gust a la ciutat i al Club i m’agrada com juga l’equip”, ha aclarit. Això no treu que es manifesti amb la seva prudència i modèstia habitual: “El futur és una cosa que no puc assegurar, perquè cada tres dies depenem d’un resultat i d’un rendiment. Si segueixo sent entrenador del Barcelona serà perquè haurem fet les coses molt bé”.

Es veurà amb Messi a l’Argentina

D’altra banda, Tata Martino ha revelat que té previst visitar Leo Messi els propers dies a l’Argentina, on se segueix recuperant. “Després de Nadal s’estarà entrenant a Rosario i segurament aniré un dia a veure’l. De totes maneres, estem totalment assabentats del seu treball. Estarà en perfectes condicions per unir-se al grup a principis d’any”, apuntava.

Respecte a la renovació d’Iniesta, Martino se n’ha congratulat perquè, segons ell, es tracta “d’un jugador franquícia”. I, tornant al partit del Getafe, el tècnic blaugrana ha reconegut que Xavi Hernández és baixa perquè “hi havia un risc”: “En circumstancies decisives l’hauríem convocat, però hem optat per no fer-ho”.

Tornar a dalt