fcb.portal.reset.password

Gerardo 'Tata' Martino, a la roda de premsa d'aquest dissabte. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El Barça debuta a la Lliga aquest diumenge al Camp Nou contra el Llevant i el seu entrenador, Tata Martino, ha ofert una roda de premsa prèvia en la qual ha apuntat com afrontarà el matx l’equip. “La meva major preocupació és jugar bé i guanyar. És fonamental per agafar confiança i enviar missatge”. “Vull que el Barça estigui bé al més aviat possible. Intentarem fer les coses bé des del primer moment, és el punt de partida”, afegia.

El tècnic argentí ha avançat que, a diferència dels últims anys, es farà sempre pública la llista de convocats el dia abans del partit. Així ha estat. Amb Messi i Fàbregas: “Tant Leo com Cesc havien tingut algun inconvenient, però ja s’entrenen amb normalitat i no tindran problema per jugar”, ha explicat.

Espera Puyol

Martino també s’ha referit a la possible arribada d’un central. Ha estat contundent: “Estic esperant l’arribada de Puyol, que treballa al camp amb molta intensitat i és probable que a partir de la data FIFA del mes de setembre pugui tornar a entrenar-se amb normalitat”. Continuava: “Jo sé quina era la postura del Club. El que jo dic és que si està bé Puyi, amb Piqué, Bartra, Mascherano i Adriano o Busquets, estem bé. I si passa res, tenim el mercat d’hivern a tres mesos”.Estic esperant l’arribada de Puyol, que treballa al camp amb molta intensitat i és probable que a partir de la data FIFA del mes de setembre pugui tornar a entrenar-se amb normalitat

A més, recordava: "Els problemes que va haver-hi l'any passat a la defensa van ser tots per lesió. Si estan tots en condicions, tenim alternatives".

A punt per al debut

Pel que fa a l'aspecte personal, Tata reconeixia: "Sóc nou en el futbol europeu, però no com a entrenador. Tot i això, tots els debuts generen ansietat". La seva adaptació segueix pel bon camí. “Encara estic coneixent gent, el món del Barça és molt ampli, però una vegada al camp es fa més portable, és l’àmbit que ens correspon”, admetia.L’únic que necessitem amb Neymar és ser lògics a l’hora d’inserir-lo dins l’equip, ja que no va ser una arribada normal, és probablement el que menys ha treballat la qüestió física

L’entrenador blaugrana ha parlat també de l’aclimatació de Neymar. Li ha demanat “paciència i tranquil·litat”: “És un excel·lent jugador amb un un contra un molt desequilibrant i se’l veu còmode als entrenaments. L’únic que necessitem és ser lògics a l’hora d’inserir-lo dins l’equip, ja que no va ser una arribada normal, és probablement el que menys ha treballat la qüestió física”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();