fcb.portal.reset.password

Martino, a la roda de premsa de Lliga de Campions d'aquest dimarts. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

[[DES_1]]En la roda de premsa prèvia a l’últim compromís de la fase de grups de la Champions League contra el Celtic, l’entrenador Gerardo ‘Tata’ Martino ha donat prioritat màxima a la cita: “Sabem les conseqüències que tenen a Barcelona tots els partits. Segueix sent molt important en tots els aspectes; hem d’acabar primers, hem de guanyar i fer una actuació. Per a nosaltres, tots els partits són incòmodes i tenen conseqüències”.

El Barça necessita un punt per assolir l’objectiu del primer lloc. Davant presumiblement es trobarà un Celtic ultradefensiu. Martino ho tenia clar: “Necessitem ser molt precisos i ràpids en l’elaboració i la circulació de la pilota”. Continuava: “Jugarem en trenta metres de camp i també hem de ser molt precisos en la pressió per evitar els contraatacs del Celtic”. No és habitual però, davant les baixes de Messi i Cesc, ha avançat que “seria el més lògic que Neymar jugués al centre de l’atac”.

Retrocés a Amsterdam i amor propi a Cartagena

L’entrenador del Barça també ha parlat del moment de joc actual de l’equip. "Hi ha hagut partits que sentia que estàvem a prop del nivell però en d'altres ens n'hem allunyat". En aquest sentit, ha reconegut: "La primera part contra l'Ajax va ser un retrocés". És per això que considera: “Com més regulars siguem en el joc, més ens acostarem a la nostra millor versió".Hi ha hagut partits que sentia que estàvem a prop del nivell però en d'altres ens n'hem allunyat
Les derrotes a Amsterdam i a Bilbao van tenir el seu efecte en l’últim partit, de Copa del Rei. “Hem parlat i hem intentat corregir el que havíem de millorar. Vam jugar a Cartagena entenent d’on veníem i com havia estat l’última setmana. Veníem d’una setmana difícil i vam actuar en conseqüència”. Així, un dels aspectes que més li va agradar de l’equip a Cartagena va ser el seu “amor propi”.

El famós ‘asado’

Dilluns va ser notícia l’‘asado’ que va compartir la plantilla blaugrana. Tata Martino ha fet ús de la ironia per referir-se a la importància que es va donar al dinar per part dels mitjans de comunicació: "El Barça és un club amb molta repercussió. Organitzes un ‘asado’ i se n'assabenten fins a l'Índia". L’entrenador culer ha revelat que “va ser una iniciativa de tots” i que “va ser bonic compartir un parell d’hores, ho vam passar bé”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();