fcb.portal.reset.password
Martino, contra el Llevant.

Martino, contra el Llevant. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Tot i l’1-4 de l’anada dels quarts de Copa contra el Llevant, el Barça no s’ha relaxat i ha complert amb nota a la tornada (5-1). Tata Martino ho valorava així: “M’han preocupat els primers 15 minuts, no només pel gol, em semblava que no estàvem prou intensos, però després n’hem jugat 75 d’intensos i estic conforme”.

Segons ell, “les tres eliminatòries han tingut les mateixes característiques; semblaven tancades després del primer partit i hem afrontat el segon amb respecte als rivals, intensitat i ganes de fer-ho bé”. Martino, com en els partits anteriors del torneig, ha realitzat rotacions a l’onze i els seus homes no l’han decebut. "S'han repartit minuts. Tenim tots els jugadors de la plantilla il·lusionats per jugar", ha declarat.

L’entrenador argentí ha explicat les sensacions d’Iniesta, que ha reaparegut a la primera part. “Havíem parlat amb Andrés que jugués una estona. Volíem que sumés minuts, que se sentís bé. Havíem quedat que jugaria 45 minuts”, comentava.

D’altra banda, Tata Martino ha destacat el suport dels aficionats: “Els 25.000 que han vingut són uns valents. Amb la nit que feia i l’horari només els ho puc agrair”.

Mirant el futur a la Copa, l’entrenador blaugrana veu un camí difícil. “No sé què passarà demà, si es jugarà o no, però si finalment el rival és la Reial Societat, tindrem una semifinal molt dura”. I es mostrava ambiciós: “Ens queden tres partits per guanyar un títol, no crec que arribar a la final ens blindi, s’ha de guanyar”.

Tornar a dalt