fcb.portal.reset.password
Gerardo Martino, a la roda de premsa.

Gerardo Martino, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

En la roda de premsa de Gerardo Martino prèvia a l’Athletic Club-Barça s’ha seguit tractant el duel a l’Amsterdam Arena. "La nostra resposta ha de ser futbolística, jugant millor i no repetint la primera part. Hem de mostrar una altra cara”. I afegia: “Aquest partit ens ubicarà en quina situació estem i ens exigirà el millor”.

El tècnic blaugrana espera un contrincant “agressiu i que proposi un futbol d’atac”. Segons ell, “l’Athletic Club és un rival molt complicat, plagat de bons jugadors i molt tècnics”.

Objectius nítids

Tornant a la nit d’Amsterdam, Martino ha preferit parlar de “falta d’una mica d’intensitat i de qüestions futbolístiques” abans que d’actitud. L’argentí, que ha destacat l’autocrítica del grup, ha reconegut que l’equip ha comentat la derrota, però ha negat que esbronqués els seus homes. “No podem obviar el que va passar contra l’Ajax, ni tampoc el que havíem fet bé els tres mesos anteriors”, ha recordat. Ho té clar: “Firmo perdre un partit dels propers 20”. Alhora, però, creu que s’ha d’intentar que la primera derrota “no sigui l’inici de res”.

“Per això hi ha el partit de diumenge”, assenyalava Martino. Continuava: “És un partit molt important, de característiques especials influenciades pel que va passar amb l’Ajax”. Són aquests els objectius que es marca a partir d’aquest diumenge: "Només pensem a acabar bé la part final de l'any. Acabar primers de grup a Europa i seguir primers a la Lliga".

Tornar a dalt