Marc Bartra, nova fita en una trajectòria ascendent

Marc Bartra, nova fita en una trajectòria ascendent

El central suma titularitats amb el primer equip i la seva primera convocatòria amb la selecció espanyola absoluta Es va estrenar a la sisena jornada de Lliga i des de llavors acumula nou partits

Marc Bartra, de 22 anys, segueix fent passos de gegant a la seva formació aquesta temporada. L’últim el viurà en els propers dies, a la concentració de la selecció espanyola absoluta per a dos amistosos contra Guinea Equatorial i Sud-àfrica. Fins ara, el central blaugrana era una peça clau del combinat sub-21, amb el qual es va proclamar campió d’Europa l’estiu passat.

Aprofita les oportunitats

El premi de la seva primera convocatòria internacional absoluta li arriba en un moment en què és un jugador important en els esquemes del tècnic Tata Martino, malgrat l’exigent competència amb Piqué, Mascherano i Puyol a l’eix de la defensa.

Piqué i Mascherano, i amb Puyol de baixa, van ser la parella de centrals més habitual al principi de curs. La lesió de Mascherano a la sisena jornada va obrir les portes de la titularitat a Bartra, que n’aprofitaria l’oportunitat. Des d’aleshores, el ‘15’ culer ha disputat 7 partits de Lliga, 2 de Champions League i suma un gol.

Gran actuació i premi

Elegant, tècnic, fiable en el joc aeri i expeditiu en atac, Bartra s’ha guanyat la confiança de Martino gràcies a les seves bones actuacions com a central. L’última va ser diumenge al camp del Betis, on va tenir intervencions vitals davant dels puntes verd-i-blancs. Tot seguit, després de la baixa de Cesc, el seleccionador Vicente del Bosque el premiava amb la internacionalitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut