Marc Bartra: “Marxem tristos perquè hem lluitat fins al final”

Marc Bartra: “Marxem tristos perquè hem lluitat fins al final”

“La possessió ha estat nostra, ells han tingut les seves ocasions i les han aprofitat”, ha comentat el central del Barça Xavi Hernández ha destacat: “Ens hauria agradat donar una alegria a la nostra gent”. I ha afegit: “Diumenge tenim una altra guerra”

Marc Bartra ha estrat un dels protagonistes de la final de Copa. El central ha estat l’autor del gol blaugrana, que no ha estat suficient per acabar guanyant el partit. “És una llàstima. Estem molt tristos perquè s’ha lluitat. Hem sabut igualar el gol en contra, però no ha pogut ser”, ha comentat el central del Barça.

El de Sant Jaume dels Domenys ha comentat: “La possessió ha estat nostra. Han tingut les seves ocasions i les han aprofitat”. “Hem de felicitar el rival i tirar endavant”, ha afegit. Preguntat pel seu gol, Bartra ha dit que està content perquè el fet de jugar un Clàssic en una final era un somni per a ell, i no hi ha res millor que fer un gol.

El jove futbolista també ha parlat del seu estat físic: “Venia de no entrenar-me cap dia amb l’equip. Ni avui al matí. Al final he jugat i les sensacions han estat molt bones, però en els últims minuts he notat molta fatiga. En l’última acció he tingut una rampa i se m’han pujat els isquiotibials”. Per acabar, Bartra ha volgut agrair l’esforç de la gent que s’ha desplaçat a València. “Hem d’anar tots a una i estar units per lluitar per la Lliga”, ha sentenciat.

A continuació oferim les declaracions d’altres protagonistes del partit en zona mixta:

Andrés Iniesta:

“És una llàstima. Hem de donar les gràcies a la gent que ha estat amb nosaltres fins al final”.

“El futbol són moments i venim d’una setmana en què hem caigut de dues competicions. Ho hem intentat fins al final i els detalls marquen. Els títols es juguen en poc temps i la dinàmica fa que les pilotes al pal vagin a dins o a fora”.

“Ho hem intentat fins al final i marxem amb la decepció de no aconseguir el títol. Intentes dur el pes del partit però el Madrid és molt determinant al contraatac. Hem de treure forces d’on sigui per guanyar la Lliga”.

Xavi Hernández:

“Ells han aprofitat les seves armes. Ens han fet mal al contraatac. El culpable és tot l’equip. Des de l’entrenador fins al jugador. Són errors nostres que aprofita el contrari. Ens queda la Lliga i és difícil, però lluitarem fins al final”.

“Ens hauria agradat donar una alegria a la nostra gent. Hauríem d’haver guanyat i no ho hem fet. Diumenge tenim una altra guerra. Ens ha faltat efectivitat perquè hem fallat ocasions clares”.

Dani Alves:

“És un any molt estrany. Quan millor estàvem en el partit, ens han marcat el segon gol i no hem pogut remuntar”.

“Demano perdó a la gent que ha vingut a animar-nos. És una llàstima. Aquest equip val molt i treballa molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut