fcb.portal.reset.password

Bartra, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Marc Bartra ha comparegut aquest dijous davant dels mitjans informatius i ha parlat del final de temporada que té el Barça, a banda del seu moment personal, el qual qualifica de molt bo. “He madurat moltíssim gràcies als companys, als entrenadors i m’emporto males experiències que em fan fort i les bones que em faran millorar més. Créixer amb aquest equip et fa fort i els partits importants que he pogut jugar”, ha analitzat Bartra, que fa més de deu anys que és al Barça.

Van a totes a la Lliga

“Som conscients que els quatre partits que queden són finals, que el millor que podem fer és jugar amb les mateixes ganes, per estar allà i si fallen l'Atlètic de Madrid i el Madrid, pressionar-los. Tenim l’esperança de poder guanyar la Lliga”, ha dit de forma convençuda Marc Bartra, que ha disputat 27 partits amb el Barça.

Pel que fa al partit contra l’Athletic Club, que el Barça va guanyar tot i començar perdent, Bartra ho té clar: “Hem demostrat que en cap cas llançarem la Lliga, va ser un triomf de cor, d’ànima, de voler seguir allà. Tenim ambició, anem a totes per guanyar-la".

El futur

Qüestionat per la possibilitat que el Barça fitxi un o diversos jugadors de la seva mateixa posició de cara a la pròxima temporada, el de Sant Jaume dels Domenys ha dit que “es parla de molts centrals, és feina del Club". "Els que estem ara ja hem demostrat que podem jugar. És molt important que la base sigui gent de la casa, com fins ara, i que els que vinguin de fora que donen el nivell s’adaptin i ho tirarem endavant. Intentarem ajudar a qui vingui perquè rendeixi al màxim”, ha explicat Bartra, que té contracte fins al 2018.

Finalment, ha comentat que Jordi Masip, porter del Barça B “és un gran porter, ha millorat moltíssim i aquest any està fent una temporada fantàstica i atura moltes pilotes”.

Tornar a dalt