fcb.portal.reset.password

El Barça jugarà finalment al Shah Alam Stadium / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El partit que disputarà el Barça contra el combinat de Malaysia XI ha patit un canvi d’escenari d’última hora. A causa del mal estat del terreny de joc del Bukit Jalil, els organitzadors i els dirigents del FC Barcelona han arribat a un acord pel qual el partit es disputarà finalment al Shah Alam Stadium.

L’equip s’ha entrenat aquest divendres a l’estadi Bukit Jalil, escenari inicialment previst per a l’últim partit de la pretemporada del Barça i que servirà per a tancar la gira asiàtica que ha fet el conjunt blaugrana durant aquesta setmana. Durant la sessió, però, s’ha pogut comprovar que l’estat de la gespa no era l’idoni per a la disputa del partit, i en una reunió en la qual han estat presents el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i el director de l’Àrea de Futbol, Andoni Zubizarreta, s’ha decidit que l’escenari serà finalment el Shah Alah Stadium.

El Shah Alam Stadium té una capacitat aproximada de 69.000 espectadors, i el Barça ja s’hi ha entrenat. Va ser en la sessió de la tarda d’ahir dijous dirigida per Gerardo ‘Tata’ Martino. A més, l’entrenament del matí de demà, mateix dia del partit també estava ja programat per a fer-lo al Shah Alam. Per al partit ja s'havien venut unes 40.000 entrades, i es preveu que el mateix dissabte se'n venguin entre 10.000 i 12.000 més.

Una opció ja prevista

Després de la reunió mantinguda entre Bartomeu, Zubizarreta i els promotors del partit, el vicepresident blaugrana ha explicat els motius del canvi d’escenari. “Hem comprovat que la gespa no complia amb les condicions necessàries, no podíem posar en risc l’estat físic dels nostres jugadors”, ha comentat davant dels mitjans. A més, el directiu del FC Barcelona ha informat que en el contracte, “signat el mes de febrer”, ja s’havia previst la possibilitat de canviar l’estadi en cas que la gespa “no estigués en condicions”. "Des del mes de febrer, executius del Club havien visitat quatre vegades l'escenari i ja s'havia advertit que calia millorar l'estat de la gespa", ha declarat també el vicepresident.

Bartomeu ha explicat com s’han anat produint els canvis. Ha comentat: “Hem executat l’acord que teníem, amb l'opció de jugar al Shah Alam, però no ha estat una negociació sinó una conversa”. El vicepresident blaugrana també ha confirmat que s’ha comunicat la decisió als tècnics i als capitans de l’equip a l'arribada a l'hotel, i “han estat d’acord”. Per últim, Bartomeu ha destacat que tot el Club fa una valoració “molt positiva” tant del Peace Tour com de la gira asiàtica per Tailàndia i Malàisia.

Agraïment per l'esforç dels promotors

El vicepresident blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha volgut mostrar el seu agraïment als promotors del partit pels esforços fets amb l'objectiu que el partit es disputés en les millors condicions possibles. A més, el FC Barcelona vol complaure l'afició de Malàisia i vol oferir un bon espectacle per a tornar tot l'afecte mostrat durant aquests dies per part de la comunitat culer del país.

Tornar a dalt