Llevant UD – FC Barcelona: Sense sort a València (1-1)

Llevant UD – FC Barcelona: Sense sort a València (1-1)

El FC Barcelona deixa escapar dos punts en un partit en què ha merescut molt més

El primer dels tres compromisos en deu dies contra el Llevant s’ha resolt amb un empat que sap a poc. Tot i gaudir de clares ocasions, sobretot al segon temps, el FC Barcelona ha pogut sumar un únic punt en la seva visita al Ciutat de València, en el primer compromís corresponent a la segona volta de la Lliga. El punt sumat s’explica a través de Piqué, autor de la diana d l’empat, i del porter Keylor Navas, decisiu en la mitja hora final de setge blaugrana.

Dos gols idèntics

Al Ciutat de València les coses han començat tal com es preveien. El FC Barcelona, amb nou canvis en l’onze respecte l’equip que va jugar d’inici a Getafe, era qui tenia la possessió, mentre que el Llevant es mantenia prudent, a l’espera de la seva oportunitat. I aquesta ha arribat en un córner al minut 10. La centrada a l’àrea local l’ha pogut rematar a gol Vyntra, que s’ha elevat per sobre de Busquets i Cesc.

La rèplica blaugrana no s’ha fet esperar gens. Nou minuts més tard, en un altre servei de córner, Gerard Piqué ha establert l’empat en una rematada que s’ha assemblat i molt a la de Vyntra. Era l’1-1 i el primer gol del ‘3’ blaugrana en aquesta Lliga.

El FC Barcelona ho ha intentat fins a la mitja part, però la bona organització defensiva del Llevant ha impedit cap ocasió clara dels blaugrana. Només una rematada desviada de Xavi des de la frontal ha posat l’ai al cor a l’afició del Llevant.

Insistència culer

La segona meitat ha seguit la mateixa tònica de la primera. El FC Barcelona ha empès el Llevant fins a l’interior de la seva àrea i ha pogut fer el segon mitjançant Cesc i, sobretot, en una doble ocasió de Messi i Xavi que han salvat miraculosament Keylor Navas i Juanfran sota la mateixa línia de gol. El gol es resistia i el Llevant també l’ha fregat en dues accions finalitzades per Ivanschitz i que ha blocat bé Víctor Valdés.

En el tram final de partit, ja amb Sergi Roberto, Tello i Dongou sobre la gespa, el setge sobre la porteria de Keylor Navas s’ha incrementat encara més. Una rematada de Tello l’ha desviat decisivament el porter local, que sempre s’ha vist ben recolzat per tota la seva rereguarda.

Al final, el FC Barcelona no ha trobat el premi del gol i ha deixat escapar dos punts al Ciutat de València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut