Llevant UD – FC Barcelona: A la Copa, sí

Llevant UD – FC Barcelona: A la Copa, sí

Els de Martino cerquen al Ciutat de València un triomf que es va resistir a la Lliga fa tres dies Es perden el partit d'anada Piqué, Montoya, Cuenca (descartats), Iniesta, Neymar Jr, Afellay, Dos Santos i Oier (lesionats)

La sensació de ‘déjà vu’ és molt present. El FC Barcelona repeteix aquest dimecres a la nit (22 hores, Antena 3) el partit jugat diumenge. Torna al Ciutat de València, on va empatar 1-1 en un compromís de Lliga que va deixar sensacions agredolces per totes les ocasions desaprofitades. Aquesta nit, però, el conjunt dirigit pel Tata Martino intentarà refer-se amb una victòria que permetria encarar l’eliminatòria de quarts de final de Copa, que viurà el seu duel de tornada d’aquí a una setmana al Camp Nou.

Tornen Alves i Puyol

El tècnic blaugrana ha citat per al matx un total de 18 jugadors. A la llista hi torna a ser Dani Alves, que s’havia perdut l’últim compromís per sanció, i Carles Puyol, descartat per a diumenge. Hi falten, en canvi, els descartats Montoya, Piqué i Cuenca i els lesionats Iniesta, Neymar Jr, Dos Santos, Afellay i Oier. Si Martino segueix l’hàbit dels darrers partits, es preveu un onze radicalment diferent al de diumenge.

Rotacions al Llevant

També s’intueixen molts canvis al Llevant. Joaquín Caparrós ha deixat fora de la convocatòria David Navarro, Gomis, Héctor Rodas, Babá, Rubén García, Ivanschitz, Chris, Diop i Simao, cosa que atorgarà aire fresc a un equip que es va fer un fart de córrer rere la pilota fa tan sols 72 hores. Com a la Lliga, el conjunt granota intentarà fer saltar la sorpresa al Ciutat de València. En aquest cas, però, un 1-1 no seria el millor dels resultats per als valencians.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut