L’estrena per al gruix dels blaugranes

L’estrena per al gruix dels blaugranes

Després del debut amb victòria del Brasil de Neymar Jr i Dani Alves, aquest divendres s’estrenen Espanya, Xile i Camerun Només faltarà per debutar l’Argentina de Messi i Mascherano, que ho farà diumenge contra Bòsnia Herzegovina

Després de la inauguració del Mundial amb el partit entre el Brasil i Croàcia (3-1), en què va destacar Neymar Jr amb dos gols, el campionat ja està immers de ple en la competició. En acabar el partit va ser designat com a millor jugador de l’enfrontament, i Neymar Jr va reconèixer: “Esperava un bon debut, però no tan bo. Fer dos gols en un partit tan important era impensable i em donarà força per a tot el torneig”.

Aquest divendres, en la segona jornada del Mundial, arribarà l’estrena del gruix de jugadors blaugrana presents al Brasil. Alexis debutarà amb Xile contra Austràlia (00 h), els internacionals espanyols ho faran contra l’Holanda de Louis van Gaal (21 h) i Song, amb Camerun, s’enfrontarà a Mèxic en el primer partit del dia (18 h). D’aquesta manera, només quedarà per debutar l’Argentina de Leo Messi i Mascherano.

Mascherano parla de la renovació

L’Argentina debutarà en el Mundial diumenge que ve contra Bòsnia Herzegovina. Durant la preparació, Javier Mascherano va parlar a la concentració sobre la seva renovació amb el Barça. Fa una setmana, el ‘14’ blaugrana va ampliar el seu vincle amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2018. “Estic feliç per haver renovat amb el Barça perquè hi jugaré els pròxims quatre anys”, va comentar l’argentí sobre aquest fet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut