fcb.portal.reset.password
La nova primera samarreta del Barça

La nova primera samarreta del Barça

Detall de la samarreta

El nou equipament del Barça per a la temporada 2014/15 presenta detalls de disseny característics de Nike, però també ofereix als jugadors les últimes innovacions en rendiment, tecnologia i sostenibilitat ambiental.

A continuació repassem cadascun d’aquests aspectes:

Tecnologia Nike Dri-Fit:

La tecnologia Nike Dri-Fit absorbeix la suor del cos i la trasllada cap a l'exterior de les samarretes i els pantalons, on s'evapora ràpidament. Això ajuda els jugadors a rendir al màxim, ja que romanen més frescos, secs i còmodes.

Els orificis de ventilació tallats a làser i els panells de malla presents en zones clau de l'equipament també milloren el rendiment, ja que augmenten la circulació d'aire al cos dels jugadors i els ajuda a regular la temperatura durant els noranta minuts que romanen al terreny de joc.

Els equipaments estan fabricats amb un teixit de doble punt format per cotó i polièster reciclat, que a més d'eliminar la suor presenta un tacte més suau i un aspecte general més afavoridor.

Sostenibilitat ambiental:

Nike segueix considerant imprescindible la sostenibilitat ambiental dels seus equipaments, que aquest any un cop més estan fabricats amb polièster reciclat. Aquests equipaments s'han creat tant per oferir un rendiment inigualable com el mínim impacte mediambiental.

Els equipaments estan fabricats amb ampolles de plàstic reciclades. Els pantalons són 100% polièster reciclat, les samarretes el 96% i les mitges el 78%. Cada equipament està fabricat utilitzant una mitjana de 18 ampolles de plàstic reciclades. Des de 2010 Nike ha retirat gairebé dos mil milions d'ampolles dels abocadors, quantitat suficient per cobrir més de 2800 camps de futbol. Gràcies a la utilització de polièster reciclat, Nike també redueix fins a un 30% l'energia consumida en tot el procés.

Un ajust perfecte, nou i actualitzat:

El nou ajust de l'equipament permet que el cos es mogui d'una manera més natural, la qual cosa contribueix a millorar la comoditat i el rendiment dels jugadors.

Les mitges ajustables Nike Elite Match per al 2014 també presenten un disseny actualitzat més elegant i pensat especialment per al futbol. S’han encoixinat algunes zones estratègiques per aconseguir una major comoditat i protecció a punts com els dits i l’empenya, que són les zones que reben la major part dels impactes, mentre que el suport de l'arc subjecta els peus fermament i evita qualsevol tipus de lliscament.

S'ha utilitzat menys material en les mitges per millorar el toc dels jugadors, i les ranures de flexió situades al turmell i a la part superior del peu eviten que s'arruguin.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();