fcb.portal.reset.password

Iniesta, en el viatge al Brasil. FOTO: sefutbol.com

A tres dies per a l’inici del Mundial, la majoria de les seleccions participants ja es troben al Brasil. En el cas dels equips amb representants barcelonistes, la selecció espanyola ha arribat aquest dilluns al Brasil procedent dels Estats Units i a la tarda ha portat a terme el seu primer entrenament a Curitiba, on està concentrat.

Pel que fa al Camerun d’Alex Song, finalment va resoldre el conflicte amb la Federació i el govern del país a causa de les primes i va retirar l’amenaça de no viatjar al Brasil.

L’Argentina de Messi i Mascherano, per la seva banda, ha preparat un comiat multitudinari. Es desplaçava fins a Belo Horizonte.

Alves, “ansiós” per començar

Els que ja hi són és l’amfitrió Brasil. Aquest dilluns ha parlat en roda de premsa Dani Alves. “Estem ansiosos, volem que comenci ja el Mundial i oferir la millor imatge possible”, reconeixia el lateral del Barça. Alves ha assenyalat Espanya com a favorit per “defensar el títol” i ha desitjat “una final entre el Brasil i l’Argentina”. “Estic segur que Neymar marcarà la diferència”, declarava amb rotunditat.

Tornar a dalt