fcb.portal.reset.password

Entrades Supercopa 2013

Aquest dimarts, a les 10 hores, es posen a la venda les entrades per al partit de tornada de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid, que es jugarà el dimecres 28 d’agost. El públic en general podrà adquirir-les a partir de 19 €, mentre que els socis podran fer-ho amb un 35% de descompte (a partir de 12 €). Es podran comprar un màxim de sis entrades per operació.

Cal recordar que aquestes entrades es podran comprar a través de la pàgina web del Club, Taquilles o Ticketmaster i que aquest partit no està inclòs en l’abonament de temporada.

Villa, a l’equip rival

Títol al marge, una de les principals atraccions del partit serà veure David Villa, traspassat a l’Atlètic de Madrid, jugant contra el FC Barcelona al Camp Nou. El Guaje ha vestit la samarreta blaugrana durant les tres últimes temporades.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++FC Barcelona - At. Madrid::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=002&jornada=02&lang=ca::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt