Les emotives paraules de Jupp Heynckes a Tito Vilanova

Les emotives paraules de Jupp Heynckes a Tito Vilanova

L’extècnic del Bayern de Munic va dedicar un emocionant discurs a Tito Vilanova, a qui li va fer entrega del premi a Millor Entrenador del 2013

L’exentrenador del Bayern de Munic, Jupp Heynckes, va ser l’encarregat de lliurar el premi a millor entrenador del 2013 a Tito Vilanova a la Gran Gala de Mundo Deportivo celebrada dilluns a la nit. Abans de fer el lliurament del guardó, recollit pel director esportiu Andoni Zubizarreta, Heynckes va fer un emotiu discurs sobre Vilanova davant de tots els assistents que omplien el Palau de Congressos de Barcelona.

"En mi tens un amic per sempre"

“Per a mi és un honor i una alegria estar en aquesta gala, on tinc el plaer d’entregar aquest premi a una persona distingida, Tito Vilanova”, va començar dient el ja retirat tècnic de futbol. “Amb Tito l’equip ha fet un joc fantàstic, com altres anys”, continuava. “Tito és un gran estrateg de futbol. Molt treballador, reservat i valent, que té una relació directa i fluida amb els jugadors”, reconeixia Heynckes. “Té un sentit positiu dels valors humans. El seu exemple no només està dirigit al món de l’esport, sinó al món en general, amb elegància. Et desitgem una mica la sort que et mereixes. Ets un campió de l’esport i de la vida”, destacava. I per finalitzar apel·lava a un dels himnes dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, ‘Amics per sempre’, dient que “en mi tens un amic per sempre”.

A més, en nom del Bayern de Munic, va fer entrega d’una carta i un regal a Andoni Zubizarreta perquè ho lliurés a Tito Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut