fcb.portal.reset.password
Martino, Bartomeu i Zubizarreta, durant la presentació

Martino, Bartomeu i Zubizarreta, durant la presentació / FOTO: Víctor Salgado

Gerardo 'Tata' Martino ha estat presentat com a nou entrenador del FC Barcelona aquest divendres. L'argentí ha agraït la rebuda i la confiança del Club, i s'ha mostrat amb moltes ganes de començar a treballar amb l'equip. A continuació repassem les seves 10 frases més destacades durant la seva presentació:

1) "El Barcelona no és un lloc on s'hi accedeixi fàcilment. És un lloc de molt privilegi. Encara que un sigui summament ambiciós no sempre s'aconsegueix una gesta com la de dirigir el Barça"


2) "Que no em coneguin m'ho prenc com un fet natural. Si hagués treballat a Europa seria més conegut aquí"


3) "Com a grup sempre hem estat un grup tècnic que tracta d'estar a prop dels jugadors. Som molt oberts i ens agrada molt estar atents al que els jugadors puguin suggerir perquè em sembla que forma part del creixement de tots, especialment de l'equip"


4) "Leo i jo som de Rosario i del Newell's però no ens coneixem"


5) "Messi seguirà jugant a la mateixa posició. Hem de trobar les mateixes comoditats que ha tingut fins ara"


6) "Si Messi i Neymar no poden jugar junts és un dèficit de l'entrenador i no tant dels jugadors"


7) "He parlat amb Tito per telèfon. M'ha donat la benvinguda i m'ha desitjat sort. Us enviem molta força"


8) "Avui compto amb tots els jugadors que estan a la plantilla. Des del moment que comencem a treballar, poder estar tots junts fins al final de temporada"


9) "Intentarem recuperar alguna de les coses que hem vist de la millor versió del Barça. La pressió i la ràpida recuperació de pilota és un dels trets que més volem reincorporar a l'equip"


10) "Seria un fracàs si no guanyem cap títol. El Barcelona està acostumat a guanyar i no fer-ho es transformaria en un fracàs perquè el que ofereix el Barcelona és la millor plantilla del món"

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();